Våra partners

Livgivande Företag finansieras dels genom intäkterna för de utbildningsdagar vi arrangerar som kommer in samt våra partners som på årsbasis sponsrar verksamheten. Vi är mycket tacksamma till dessa företagare för att de gör det möjligt för oss att förändra världen.

 
 
eber-dynamics-1.png

EBER DYNAMICS AB

EBER Dynamics är ett svenskt expertföretag med fokus på produktutveckling och tjänster inom järnvägsspårmätning. Vi förbättrar säkerhet och underhålls-optimering genom mätningar och beräkningar, för infrastrukturförvaltare och företag över hela världen. Vi är speciellt engagerade i ett skyddat boende för utsatta kvinnor i Mellanöstern.

 

Wiot ab

Wiot erbjuder konsultation inom datateknik och datorsystemutvecklingsmetodik. 

 

RC Gräv & Consult AB

RC Gräv & Consult är specialister inom schaktnings- och rörläggningsarbeten för bygg och jordbrukssektorn, med en speciell inriktning på vatten & avloppsarbeten.

 
Pivab logo.png

PIVAB MACHINERY AB Pivab utvecklar och tillverkar hel och halvautomatiska upprullnings och rullskärningsmaskiner för konverteringsindustrin. Pivab tillverkar även avrullningsställ, tejpmaskiner och förpackningsmaskiner.

 
Sysarb.png

Sysarb Group AB är ett kunskapsföretag som arbetar med lön och belöning, där lönekartläggning är en viktig del i löneprocessen. Med verktyget MIAwebb är vi marknadsledande inom lönekartläggning. Vår ambition är att vara förstahandsvalet för företag som står för jämställda löner och professionell lönebildning.

 

Roberthsons Styr AB

Din partner i fastighetsautomation. Konsulterande verksamhet samt entreprenadverksamhet inom styr-, regler och övervakning av fastigheter.