Våra partners

Livgivande Företag finansieras dels genom intäkterna för de utbildningsdagar vi arrangerar som kommer in samt våra partners som på årsbasis sponsrar verksamheten. Vi är mycket tacksamma till dessa företagare för att de gör det möjligt för oss att förändra världen.

 
 
lindborg_logotyp_färg.jpg
 
Husman logo.png
 
Eber-RGB.jpg
 
Persasstudios_logga.jpg

LINDBORG & SÖNER AB

Lindborg & Söner är ett familjeföretag med lång byggtradition. Vi erbjuder kreativa och behovsanpassade bygglösningar, allt efter våra kunders behov, krav och önskemål. Våra limträkonstruktioner och prefabricerade vägg- och takelement är en styrka som vi särskilt uppskattade för.

 
 

HUSMAN LOKALER AB

Husman Lokaler äger och förvaltar kommersiella lokaler. Vi gör det lätt för våra hyresgäster att växa eller omorganisera. När behovet av lokaler ändras så bygger vi om, bygger till eller bygger nytt. Vi har i dagsläget ca 180.000 kvadratmeter lokalyta i Örebro, Linköping och Eskilstuna. Detta gör det enklare för oss att mäta kundernas ibland snabbt förändrade behov.

 

EBER DYNAMICS AB

EBER Dynamics är ett svenskt expertföretag med fokus på produktutveckling och tjänster inom järnvägsspårmätning. Vi förbättrar säkerhet och underhålls-optimering genom mätningar och beräkningar, för infrastrukturförvaltare och företag över hela världen. Vi är speciellt engagerade i ett skyddat boende för utsatta kvinnor i Mellanöstern.

 

PERSÅS STUDIOS AB

I skogskanten och bara 3km från Kristinehamns centrum ligger Persås Studios som innehåller två verksamhet i en byggnad. Liv i rörelse drivs av Carina Persson, en danslärare som brinner för att förbättra människors hälsa genom rörelse. Hon håller Pilates klasser för vuxna och kreativ rörelse klasser för barn. På övervåningen finns fotograf John Persson och hans fotostudio. John fotar individuella och grupp porträtt samt bröllopsfotografering.

 

WIOT AB

Wiot erbjuder konsultation inom datateknik och datorsystemutvecklingsmetodik.

 

RC GRÄV & CONSULT AB

RC Gräv & Consult är specialister inom schaktnings- och rörläggningsarbeten för bygg och jordbrukssektorn, med en speciell inriktning på vatten & avloppsarbeten.

 
Pivab logo.png

PIVAB MACHINERY AB Pivab utvecklar och tillverkar hel och halvautomatiska upprullnings och rullskärningsmaskiner för konverteringsindustrin. Pivab tillverkar även avrullningsställ, tejpmaskiner och förpackningsmaskiner.

 
Sysarb.png

SYSARB GROUP AB

Sysarb är ett kunskapsföretag som arbetar med lön och belöning, där lönekartläggning är en viktig del i löneprocessen. Med verktyget MIAwebb är vi marknadsledande inom lönekartläggning. Vår ambition är att vara förstahandsvalet för företag som står för jämställda löner och professionell lönebildning.

 

ROBERTHSONS STYR AB

Din partner i fastighetsautomation. Konsulterande verksamhet samt entreprenadverksamhet inom styr-, regler och övervakning av fastigheter.