invite2-1.png

Kursdag med Charles White från Sydafrika

Chalmers, Göteborg

För ett år sedan kombinerade vi en av våra kursdagar med Swedish Winter Challenge. Det är ett årligt arrangemang där 30-40 afrikanska företagare kommer till Sverige för ledarutbildning och nätverkande. Det uppskattades mycket och vi sa att vi måste göra om detta. Nu har vi möjligheten igen. Denna gång spetsar vi det genom att göra det som ett samarrangemang med Chalmers Entreprenörskola.

Charles White 2 transparent.png

På förmiddagen blir det två separata spår. Deltagarna i SWC har en “Hackathon” med studenter från Chalmers, där de ska jobba med en process för att hitta lösningar på olika viktiga behov i Afrika. Vi andra har ett seminarium om Coachande Ledarskap. "Hur motiverar vi våra medarbetare bäst?" Det är Charles White från Kapstaden i Sydafrika, VD för Mentors and Business Coaches International som är expert på området.

På eftermiddagen får vi en bra genomgång av vad som händer på den afrikanska marknaden och varför det är så aktuellt att investera i Afrika. Sedan blir det pitchning av affärsidéer från några av de vassaste unga svenska entreprenörerna tillsammans med några av de afrikanska entreprenörerna.

Dagen avslutas med en miniutställning av företag som antingen vill in på den afrikanska marknaden eller ett afrikanskt företag som söker partners eller har en produkt för den svenska marknaden. Ett gyllene tillfälle att knyta kontakter. Vår erfarenhet av tidigare år är att dessa möten har stor betydelse och genererar affärer. Läs mer här...

Vill du in på den afrikanska marknaden?

Ställ ut ditt företag eller en produkt!

Nätverka och gör affärer!

För mer information hör av dig till hakan.sandberg@livgivande.se

 

Varmt välkommen den 20 januari!

Priser

Företag utan befintligt partneravtal: 2 500 kr

Enmansföretag: 1 250 kr

Nya företag prova-på-pris: 950 kr

Utställare: 500 kr

Studenter: 250 kr

Anmäl dig eller via formuläret nedan eller genom att skicka ett mail till info@livgivande.se

Namn *
Namn
Välj det som stämmer bäst på dig

Om du vill veta mer om Livgivande Företag och vad som händer framöver kan du kontakta Håkan Sandberg på info@livgivande.se. Du kan anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller följa oss på Facebook.