Missa inte höstens kursdag den 28 september!

Livgivande Företag arbetar med att hitta innovativa, hållbara och värdiga lösningar för människor utsatta för fattigdom, orättvisor och tvång. Flyktingarnas situation är en sådan och integrationsarbetet i Sverige har ställts på svåra prov.

Den 28 september får vi möjlighet att lyssna till olika idéer och affärsmodeller som har olika och kompletterande värdeerbjudanden för att vi med värdighet och effektivitet ska kunna möta behoven hos nya svenskar. Vi får också tid att engagera oss i samtal och kanske möjlighet att haka på.

Läs mer om dagen och anmäl dig >>


Tack för ännu en inspirerande och utmanande kursdag den 4 maj!

Den 4 maj var fem personer som är väl insatta i ämnet människohandel på plats på Bergendal i Sollentuna och talade om  detta ur olika perspektiv, globalt, lokalt och hur företagande är en nyckellösning.

Läs mer om dagen och ladda ned material >>


Håkan Sandberg tar över rodret för Livgivande Företag

 
Håkan Sandberg 2017-4_EI cropped.jpg

Från och med den 18 mars 2017 tar Håkan Sandberg över rodret för Livgivande Företag.

"Jag vet att det finns många både unga och mer erfarna företagare, VD:ar och andra ledare som vill använda sin erfarenhet, kompetens, nätverk och andra resurser för att göra påtaglig och hållbar skillnad. Behoven finns både i Sverige och på andra håll i världen. Jag ser fram emot att tillsammans med alla dem bygga förutsättningarna för att frigöra mer energi och kreativitet med sikte på att åstadkomma mer tillsammans än vi kan göra som enskilda." 

Läs mer om Håkan Sandberg och framtiden för Livgivande Företag >>

 

 
 

Om livgivande företag

Livgivande Företag verkar och kanaliserar ett engagemang hos företagare för långsiktiga insatser för mänskliga rättigheter och fattigdomsbekämpning genom yrkesutbildning och mikroföretagande.

Läs mer om Livgivande Företag >>

tumblr_mn8b8sLRb61rkz363o1_1280.jpg

på gång

Under de senaste åren har en tydlig inriktning vuxit fram inom nätverket för engagemang som går längre än att enbart stödja befintliga projekt ekonomiskt. Därför pågår nu ett förändringsarbete inom Livgivande företag. 

Se vad som är på gång under 2018 >>